Mléčná rýže 1000g
Popis
- bez barviv
- bez konzervačních látek
- bez sladidel
- bez lepku
- vhodné pro vegetariány
Mléčná rýže má univerzální použití: jako plnohodnotná snídaně, zdroj rychle využitelné energie před tréninkem, ale i k urychlení regenerace energetických zdrojů po tréninku – tedy doplnění vyčerpaného svalového glykogenu, jako výživově hodnotná svačina… může se použít v jakoukoli denní dobu, ale i před spaním jako druhá večeře. Opět bez nebezpečí, že se její pozdní konzumace „promítne“ do tukových zásob.
Pokud by se Vám její lahodná, mírně nasládlá chuť již „zajídala“, máte celou řadu možností kombinací – s ovesnými vločkami nebo s pudingem, zvláště v období objemového tréninku (zvýšíte podstatně její energetickou hodnotu a z těchto kombinací se stává „kalorická bomba“), pokud chcete zvýšit výživovou hodnotu, tak můžete do mléčné rýže přimíchat gainer či proteinový koncentrát, což se výrazně projeví na obsahu kvalitních bílkovin, ale stačí posypat pouze grankem, popřípadě použít čerstvé ovoce (jahody, ananas, banán apod.).
Možno konzumovat jak vychlazené, ale i za pokojové teploty nebo ohřáté třeba v mikrovlnce. Mléčná rýže je vždy připravena okamžitě ke konzumaci, a to v ekonomickém balení 1000 g, což se velmi příznivě projevuje v ceně výrobku. Obal je jednoduchý a totožný s obalem na trvanlivé mléko. Není třeba skladovat v ledničce (pokud ho neotevřeme) a v neporušeném obalu má trvanlivost několik měsíců. To vše jsou přesvědčivé důvody k tomu, aby se mléčná rýže stala obohacením Vašeho jídelníčku!
Výrobce značky Ravensberger Desserts von Milram je německá mlékárenská firma DMK GmbH.
Tabulka nutričních hodnot:
100 g | |
---|---|
energetická hodnota | 453 kJ/107 kcal |
bílkoviny | 3 g |
sacharidy | 19 g |
- z toho cukry | 9,9 g |
tuky | 2,1 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 1,4 g |
sůl | 0,18 g |
Složení:
- 65 % mléko se 3 % tuku, voda, krátkozrnná rýže, cukr, modifikovaný škrob, jedlá sůl, aroma
Upozornění:
Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte během několika dní. Neohřívat v prodejním obalu
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.